2018-05-08
星期六下午 一行四人去左圓方覓食朋友帶左我地去試少女Pancake 😂😂仲有大大份waffle !!.呢間餐廳好處在於咸甜pancake & Waffle 都有!🙆🏻[健康草食者之選]Kale & Ouinoa Salad 羽衣甘藍藜麥嘜嘜嘜沙律🥗好多菜葉同橄欖油面頭鋪左啲藜麥再混左新鮮離莓同車厘茄令成個沙律無咁dry 清甜又juicy 呢個沙律有營養之餘個樣都唔錯不過略嫌佢的藜麥太少如果淨係食呢個係唔夠飽的[少女心之選😂]The All Day係好fluffy 好軟綿綿 充滿空氣感既pancake 影相係靚既望落係吸引既但!呢份all day 真係要等all day(等左30mins以上)好似一般all day breakfast 咁有腸,滑蛋,沙律菜,炒菇等⋯(但無左茄汁焗豆!)why 😭😭😭所有item 都係普普通通咁無咩特別, 塊beacon 好咸如果鍾意疏乎厘口感可以試下咸咸甜甜咁食法都幾新鮮但我都係鐘意普通版 all day breakfast 😂[影相呃 like Waffle 之選]S’more Waffle 嘩,呢個堅靚有個雪糕伴碟再加榛子醬同爆炸糖!Waffle 上
朋友帶左我地去試少女Pancake 😂😂
仲有大大份waffle !!
🙆🏻
但我都係鐘意普通版 all day breakfast 😂
[影相呃 like Waffle 之選]
S’more Waffle
嘩,呢個堅靚
有個雪糕伴碟再加榛子醬同爆炸糖!
Waffle 上有一大pat 棉花糖醬
成件事好多糖
一定要開心share !
[充實之選]
Buttermilk Chicken Waffle