2020-08-17 309 views
放工經過淘大,就周圍行下,咁啱見到呢間叫茶里嘅鋪頭,行去望下,發現收銀哥哥幾靚仔再望下Menu, 見到四季花茶系列好似幾正,平平地24蚊一杯,一於叫一杯嚟試試。呢間嘢原來收銀同埋拎嘢飲嘅位置唔一樣,收銀哥哥有善地告知我四季花茶系列即叫即整,所以要等5分鐘,同埋叫我去轉角位等拎嘢飲,我冇咩所謂,反正5分鐘玩下電話好快就過。沖嘢飲嘅果位都好靚仔,搞到我好想入去做🤣等佢叫到我number, 二話不說立刻試飲。結果味道真係幾唔錯,重點係杯嘢隻色好鬼死靚,淡粉紅色再加上玫瑰花,拎嚟打卡就perfect 池,淡淡嘅花香飲落去非常順口,下次會再飲。

,淡淡嘅花香飲落去非常順口,下次會再飲。
TakeAway
  • 玫瑰洛神