2019-01-03 1306 views
今日帶左狗狗過海玩。搵野食時要特登搵1d可以比狗入/坐既餐廳。見到訂座app有優惠,加上app話有户外座位,所以就book左。book完即刻打去問店員,佢話原來係冇outdoor seat,但可以帶狗入,medium size都得,都唔錯啊。餐廳坐得幾舒服。見到之後入黎既食客都係用app優惠。我地叫左個all day breakfest同cheese burger。burger都幾冇誠意,唔跟薯條。之前即使去其他有同樣推廣,價錢更便宜的餐廳,都會有跟薯條。All day breakfast 最過分,又係誠意欠缺,最重要係比漏煙肉,好在比錢時有望望人地食乜,然後叫佢補翻比我。不過價錢真心唔合理,絕對冇下次!

餐廳坐得幾舒服。見到之後入黎既食客都係用app優惠。

不過價錢真心唔合理,絕對冇下次!
$80 (Lunch)