2021-12-19 15 views
早排見朋友打咭呢個好搞笑, 今日就特別黎睇下。 台灣霧之戀, 係尖沙咀都幾多人喎。 等左一陣。 見佢menu好多野簡咁。 其實由疫情開始已有段時間冇咩飲呢啲野飲, 因為帶口罩都幾唔方便行街飲野。不過, 忍左咁耐都可以試下, 而且佢個樣又真係好吸引。 我試左佢既超級芒果椰奶三重奏配小芋圓。 本身對芒果都好鐘情, 而且台灣芋圓好吸引。 等左一陣, 好快就有得飲。 賣相真係好搞笑, 佢係用雙層膠杯, 中間放乾冰, 凍住杯野又唔會有倒汗水, 設計好正。 而且, 佢用杯蓋另外裝開芒果肉, 可以另外食, 真係幾好。 乾冰d煙不斷噴出, 講真幾搞笑。 我企定定影埋相, 食埋芒果都仲有煙, 超正呀。芒果肉好多好香好甜。 食完果肉, 店員仲好好人幫我換返個蓋, 方便我一路行一路飲, 好貼心呀。飲落椰奶奶香, 芋圓都好Q彈香甜, 感覺好唔錯呀。呢杯都係打咭同飲落都好正。
早排見朋友打咭呢個好搞笑, 今日就特別黎睇下。
等左一陣, 好快就有得飲。
我企定定影埋相, 食埋芒果都仲有煙, 超正呀。
芒果肉好多好香好甜。
飲落椰奶奶香, 芋圓都好Q彈香甜, 感覺好唔錯呀。
呢杯都係打咭同飲落都好正。

2021-12-19
Type of Meal