2023-11-07 129 views
餐廳仲有隱蔽既2樓,好似去左隱世居酒屋既感覺☺️-前菜前菜經常都有唔同款式☺️今次我地食有蕃茄仔,泡菜蛋,醬醃蘿蔔😍三款都好有特色-厚牛舌芯呢個必食🤤🤤一上枱已經超級香!牛舌係我食過既最厚切,但又唔會燒到好乾😍 少少鹽既調味已經可以帶出牛味👍🏻👍🏻👍🏻-自家制免治雞肉丸加埋蛋汁一齊食,令到粒丸滑捋捋🤣 但蛋味又唔會覆蓋左肉丸既味道👍🏻-壽司拼盤一共有8件壽司🍣仲有一個沙律🥗壽司好新鮮,而且切法同配搭同平時食既唔一樣🤤 超級推介蟹膏帶子壽司!-明太子玉子燒係出面食既玉子燒通常好大舊但會煎到老左🥲呢到既玉子燒雖然細細舊,但有超級足料既明太子😗完全唔會覺得老左,味道仲好夾😋-燒芝士年糕一上枱就要即刻食!因為熱辣辣🤤 入面d芝士會湧出黎🧀-
餐廳仲有隱蔽既2樓,好似去左隱世居酒屋既感覺☺️
前菜