2023-09-30 558 views
星期五約咗朋友去魂燒食放題,朋友之前試過燒魂,話食物款式多,相當不錯,所以今次就去試吓😋店內的座位大部分係卡位,坐得十分舒服,而且好寬敞👍🏻平時食日本放題,未試過有埋燒肉放題,真係可以一次過食晒所有野🤩有燒肉(牛、豬、雞、丸類、腸)、沙律、刺身、壽司、熱食、一品料理、揚物等,物超所值👍🏻🌟刺身有原隻甜蝦、希靈魚、三文魚、深海八爪魚、馬刀貝,全部都係新鮮的。而壽司嘅size 剛剛好,唔會大大件。🌟燒烤識食梗係要食牛啦!這裏無論係咩部位嘅牛,肉質都好鮮嫩,首推係黑毛飛霜空降和牛、壼漬牛粒同埋薄切牛舌,豬肉方便,蜜運豚后肉和奧斯卡豚后肉都不錯。🌟另外,期間限定嘅爽脆腸中寶令我喜出望外,係惹味的料理小食。🌟揚物方面,榴連炸彈絕對唔可以錯過😙

店內的座位大部分係
卡位,坐得十分舒服,而且好寬敞👍🏻

有燒肉(牛、豬、雞、丸類、腸)、沙律、刺身壽司、熱食、一品料理、揚物等,物超所值👍🏻

壽司嘅size 剛剛好,唔會大大件。

🌟揚物方面,榴連炸彈絕對唔可以錯過😙

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner