2024-02-24 239 views
花園餐廳都唔係第一幫襯,今次客人有d結婚擇日問題想我俾俾意見,約係旺角中心花園餐廳見面。但旺角中心哩間就係第一次,論環境最正係豉油街仕德福酒店隔離果間,但已經無咗,最差係太子始創中心對面落地牢果間,超污糟!而哩間分店環境算唔錯。我點咗份鐵板黑椒牛柳,白湯。首先,鐵板餐最最最重要就係塊鐵板必須熱到辣手,要發出咋咋聲,哩一點花園餐廳達標!我點7成熟,牛柳口感鬆軟 Juicy,滿意。但黑椒汁唔合格,我要求黑椒汁另外分開,無淋上塊牛柳上,點黑椒汁時味道極淡,但聞上去有黑椒味,奇怪。我喜歡嘅三色豆無出現係鐵板上,失望,雖然依家D三色豆質素其差!白湯唔夠濃郁,質感比較水,味道偏淡.服務一般,不論D待應是男是女,一律全程黑臉,哩方面俾唔到高分.開餐据完扒,就開始幫客人講解結婚大日子了! 先恭喜新婚愉快先啦!

我點咗份鐵板黑椒牛柳,白湯。

我點7成熟,牛柳口感鬆軟 Juicy,滿意。

白湯唔夠濃郁,質感比較水,味道偏淡.