2021-12-14
天氣又轉涼,又係時候出動去打邊爐。牛大人食極都唔厭,最欣賞價錢抵食,種類選擇多,上菜速度快,從來都冇漏過單,原來牛大人同蠟筆小新聯盛,多個不同打卡位,大人小朋友見到都會好開心。90分鐘午餐吃到飽有3款套餐選擇,我地Lunch 食豪D,極上和牛吃到飽成人$198,小童/長者$138 加一,加上自助吧配料多達三十多款,飲品任飲,又有台式小食,所以我覺得好抵食。湯底依然有9款湯底選擇,有麻辣、紅燒牛骨、鳳梨雞、牛蒡、蕃茄、白玉酸菜、蒜頭雞、養生濃湯、連養生素鍋都有。阿嬤養生濃湯鍋,用大骨原做湯底,加入大量蔬菜,夠養生,味道清香回味。午市肉類,配料,小食,都有好多選擇。澳洲和牛M5牛肩卷,啖啖和牛味,肉質軟嫩。安格斯牛板鍵,牛味濃郁,而且不柴口福建燕餃、台式蝦餃、台式蛋餃都必食,餃入面好香,細細件,可以食多幾件。最後食埋烏冬、任食雪糕,真係飽到連晚餐都食唔落。
午市肉類,配料,小食,都有好多選擇。
最後食埋烏冬、任食雪糕,真係飽到連晚餐都食唔落。