2023-04-15 143 views
有日男友神神秘秘話訂左位同我食飯 原來係因為佢知我中意食片皮鴨所以就搵左間任食片皮鴨既中菜館帶我去食 入到去坐低睇餐牌見到係食懷舊菜式但係用新式既煮法去烹製 但今日係片皮鴨任食放題😉 $498/位 另收茶芥同加一 可以食足兩個鐘✌🏻下次先再試佢既小菜每位只限一份鮑魚花菇扣鴨掌🤤三樣都係我最鍾意❤️食既野 鮑魚同花菇都好入味同彈牙而且花菇仲好大粒 鴨掌除左炆得好入味之餘仲好淋 以下既菜式就係無限添加 🔅片皮鴨:主角梗係要encore幾次啦😌上枱熱辣辣因為係即叫即整 所以都等左一陣 個皮燒得好靚 加埋配菜同佢地既秘製醬汁一齊食 相得益彰😚一啖咬落去 食到鴨既油脂分泌好香同埋d肉都唔鞋🤤🔅屋邨碗仔翅:好足料同埋味道唔錯👍🏼加少少醋更加將成個味道提升哂🔅迷你臘腸卷:又係小編好中意食既野😍已經唔係好多地方有得食 但估唔到食片皮鴨放題居然見到佢既蹤影 餐廳用左高質既臘腸 所以油香係個口到一直徘徊 可惜佢係包點 好易食滯 如果唔係小編一定會叫好多😂🔅四季時蔬:食左甘多肉 食返蔬菜🥬平衝返🔅燒味飯:我地今日就係食叉燒飯 燒得幾好食 唔會太乾 而且有少少🤏🏻濃邊🤪

以下既菜式就係無限添加

🔅四季時蔬:食左甘多肉 食返蔬菜🥬平衝返

$500 (Dinner)