2019-04-01 64 views
好姊妹轉左工話要請食飯, 為左方便就腳又去旺角搵食啦!呢間EAT ME BAR好長期都爆滿, 當日BOOK左枱都等左一陣先有位XD2人餐好似好抵食, 都係$298, 有前菜有野飲諗住一定夠食架啦, 不過大家都未食過威靈頓牛柳, 所以好豪氣試埋佢!😂😂個SET包左湯/沙律/野飲同埋2個MAIN COURSE, 仲有MOVENPICK送🍦~湯係忌廉湯, 正正常常😂而個沙律清清地都幾好食~👍🏾MAIN COURSE我地揀左大蝦意粉, 都幾大碟, 個汁唔算好咸, 亦好有蝦味~威靈頓牛柳等左20分鐘左右就有, 賣相都唔錯! 牛柳真係好淋好厚切~牛柳應該5成熟左右, 肉味好濃相當唔錯🤩🤩最後仲有2杯movenpick雪糕, 真係大滿足呀!!😍😍
好姊妹轉左工話要請食飯, 為左方便就腳又去旺角搵食啦!

湯係忌廉湯, 正正常常😂而個沙律清清地都幾好食~👍🏾

最後仲有2杯movenpick雪糕, 真係大滿足呀!!😍😍