今日, 出街沿途經過灣仔三角街, 發現有一間燒味舖大排長龍, 於是就去嗰間試下買燒味返去。 返到去之後,我買咗叉燒同埋 燒鴨 嗰度個老闆真係好人 佢送 多幾嚿他燒畀我 我打開嚟睇, 試一試 ,原來好好食呀 。 , 個叉燒 唔係太肥唔係太瘦 , 肥瘦均勻, 加埋老細畀我嘅醬汁, 食落嚟真係唔 油膩。 個醬汁係水果做嘅fresh知嚟又可以解除 佢油膩感真係好食呀! 個燒鵝 佢嘅肉好嫩個皮鬆脆 點埋老闆特製嘅汁真係頂掛掛兩個配埋真係 好夾呀, 我會再去呢一間燒味舖食, 我都推薦畀朋友 呢間良心食店 , 包你食過返尋味
2021-02-19
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
  • 燒鵝 半隻
  • 叉燒