燉旦- 好潤 / 燉奶- 好滑 angelakamanLevel 22013-12-191K views Follow 澳洲牛奶公司 同老公去咗麥奀記食面, 呵呵, 佢碗面有幾大碗.....我又點會夠飽呀 老公直頭話我食五碗都唔夠呀! (死友, 講到我好似好大食咁....查實...我食三碗到咋嘛)餐牌我哋去咗澳洲牛奶食甜品 老公叫咗燉奶, 我要燉旦 佢話佢嗰個好滑 (直頭一匙都無俾我試) 我嗰碗好潤 (老公上次食話太水)好潤呀~好滑呀 真係水遠任何時間都咁多人 我上次食佢個茶餐.... 奶茶唔算好飲 (無銀龍/翠華嗰皮) 炒旦又俾人講到天花龍鳳, 但我覺得一般咋喎 駛唔駛趕頭趕命好似食緊米芝蓮咁呀?The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.2Share燉旦- 好潤 / 燉奶- 好滑 澳洲牛奶公司 https://s.openrice.com/QrKT0owSZ00Report Post Ratings4Taste3Decor3Service3Hygiene2ValueRecommended Dishes燉旦燉奶Date of Visit2013-12-18Waiting Time5 Minutes (Dine In)Spending Per Head$25 (Last Night Supper)