2021-07-31 769 views
同朋友行完山係深井經過光榮冰室見到煲仔麵就入咗去,店舖都算闊落,卡位夠大,坐得幾舒服。1. 生滾煲仔沙嗲牛肉窩蛋麵 $50 聽到都覺得吸引,上菜嘅時候仲係勁滾,好夠熱。沙嗲味勁濃但又唔會太鹹,牛肉有咬口,唔係用鬆肉粉嗰種,不過略嫌牛肉唔夠入味 有啲淡,個公仔麵唔會煮得太淋,麵底仲鋪咗啲金菇係下面,應該係為咗冇咁易煮到啲公仔麵痴底。2. 生滾煲仔沙嗲牛肉雞扒麵 $54 其實麵底係一樣,只不過係窩蛋變咗雞扒。雞扒成塊冇切放係麵上面,其實係有啲難食,不過佢係即煎 塊雞扒仲係熱辣辣同有少少脆。跟餐送嘢飲 汽水加$5總結食物質素唔差 有個煲熱住個麵係會好食好多 不過都幾大煲 食到後面有啲濟 但值得一試—————————————————————光榮冰室(深井村)深井深井村54-55號地鋪

1. 生滾煲仔沙嗲牛肉窩蛋麵 $50

2. 生滾煲仔沙嗲牛肉雞扒麵 $54

跟餐送嘢飲 汽水加$5

—————————————————————
光榮冰室(深井村)
深井深井村54-55號地鋪
生滾煲仔沙嗲牛肉窩蛋麵
生滾煲仔沙嗲牛肉雞扒麵
2021-07-31
$50 (Lunch)
生滾煲仔沙嗲牛肉窩蛋麵
生滾煲仔沙嗲牛肉雞扒麵