1K
昏暗嘅燈光,門口就有一大個瑩光粉紅色嘅霓虹燈牌~寫住「九龍城寨」入到去見到雙龍🐲城寨、麗晶賓館、森記果欄等,多個燈牌,仲有懷舊嘅梳化枱櫈~~~更能感受當中嘅魅力😌餐廳主打懷舊小食及特色cocktail🍸🍹維記牛奶朱古力控嘅我見到雙眼發光🤩,入面有Godiva , Baileys,朱古力奶,同埋Vodka 濃郁嘅朱古力,配香滑嘅奶及Baileys,飲落甜甜地,酒味好出,同朱古力超夾。上面仲放咗一大條朱古力軟心餅😋 原個菠蘿特飲配菠蘿冰原個菠蘿上,除咗菠蘿外,仲加左椰子🥥奶同Rum 酒,味道相對清新。旁邊放著一塊雪到結冰嘅菠蘿片,一口特飲,一口菠蘿片,冰涼清爽,啖啖果肉菠蘿刨冰成晚都同菠蘿有關🤣 甜品都唔例外,一碗滿滿嘅菠蘿粒,清甜爽口,加上浸心涼嘅刨冰🥰

餐廳主打懷舊小食及特色cocktail🍸🍹

維記牛奶