去開觀塘交收貨品,路過呢度,咁啱今日落雨天氣又凍返,不如就打邊爐啦,見到呢間店新又乾淨,價錢好抵食$368飲食咁多嘢,又可以滿足哂所有口味,超級超級抵食呀!! 最重要係無限時,坐得舒服唔洗食到趕頭趕名。星期日唔係返工日子,冇諗過7點呢度都滿座。鍾意佢地嘅裝修,有意思,愛護動物「當我生病或老了也一樣好好照顧我,好嗎?」🐾餐前小食,我哋好鍾意個炸大腸,超級香口脆卜卜。飲品竟然有鴻福堂多款支裝飲品,真材實料無添加,好dum本。仲好快送上燉湯,正,啱晒我超鍾意飲湯嘅人。鷄煲好快上埋,好惹味,仲付上豬皮魷魚。職員服務好好,不停幫我地較個火大細。之後就係主角火鍋,叫咗多種類到要數:海鮮拼盤:蟶子,鮑魚,龍躉片,脆肉鯇,蠔,蜆,鮮蝦,白鱔片。牛拼盤:有稀有部位吊龍伴,熱門牛頸脊,封門柳,熊本雪芘一口牛,SRF和牛牛肩胛肉眼芯,SRF和牛三角肉。仲好好服務有標籤,等你知道邊款係乜。完全滿足哂乜都試嘅我。我鍾意佢卡位,下次可以同大班朋友再黎。

餐前小食,我哋好鍾意個炸大腸,超級香口脆卜卜。

飲品竟然有鴻福堂多款支裝飲品,真材實料無添加,好dum本。

仲好快送上燉湯,正,啱晒我超鍾意飲湯嘅人。

之後就係主角火鍋,叫咗

多種類到要數:
完全滿足哂乜都試嘅我。

我鍾意佢卡位,下次可以同大班朋友再黎。
2023-05-07
Type of Meal