2017-06-29 239 views
朋友話,旺角大瀛喜性價比都唔錯,一行二人就約左8:30,到達時已經好多人等緊入去其實餐廳地方算大,不過可能應付既人流都多,所以桌與桌之間唔算太闊落。食物方面,其實選擇都係果D,刺身、炸物、卷物等等刺身呢,掛住食已經冇影相,壽司唔係大大舊飯,可以試多幾款前菜小食既豆腐,較平日既硬身少少,夾起冇咁滑燒鰻魚,醬汁好香,冇腥味,又帶少少肥雞軟骨,咸左少少炸物方面但得一讚。炸蠔唔會好乾身,仲有肉汁但唔太油,雖然唔係大隻,但炸得酥脆;炸榴槤波波,我唔知點解叫左,明明我係唔食榴槤既人,不過食落你又唔會抗拒牛柳粒,正正常常冇特別特別一提既係,佢地飲品既種類十分多,果汁先生都有供應。食完炸物熱氣可以飲下D竹蔗汁等等。仲有,佢地好貼心地有個細細既暖櫃(TOTAL 飲品有3個櫃,真係花多眼亂)
食物方面,其實選擇都係果D,刺身、炸物、卷物等等
刺身呢,掛住食已經冇影相,壽司唔係大大舊飯,可以試多幾款
前菜小食既豆腐,較平日既硬身少少,夾起冇咁滑
燒鰻魚,醬汁好香,冇腥味,又帶少少肥
雞軟骨,咸左少少
牛柳粒,正正常常冇特別