2018-01-15 646 views
鋸扒。好耐無食過啦。通常都諗起花園餐廳,但男朋友話好普通不如食第二間啦。甘岩就見到呢間個招牌係花園餐廳隔離,所以就走上去食🤣有好多卡位,感覺坐得幾舒服。我地都被安排坐係卡位。見到有晚餐,甘就一人一份晚餐啦。我就叫左牛仔扒,男朋友就西冷牛扒。叫人泥落單已經好似得罪佢地甘,黑口黑面,要咩?咩汁?幾成熟丫?答慢少少諗慢啲都吾得😵🙁之後即刻上湯同包,我地叫左羅宋湯,都可既,包係有叮過微暖,湯係熱既。跟住吾洗5分鐘連牛扒都上埋啦。嗞嗞聲,感覺好好食!牛扒我地都叫左7成熟,一切開食第一啖,無牛味,勁多鬆肉粉,吾新鮮,可以係一啲牛味都無!係少少都無!😔食落去係淋既。仲有我地叫係一份牛仔扒一份西冷,但兩塊扒係一啲分別都無,🤷‍♀️🤷‍♀️仲有我地叫蒜蓉汁,個汁係無蒜蓉味!只係勁鹹!之後叫野飲,舉手🙋,個侍應離遠就問要咩?講啦!應該起碼有2張枱甘遠😒。我就話凍菜蜜。佢回應我。無丫,乜蜜都無丫!😟態度。甘凍檸茶啦。望都望過我,應都無應😕😕我得罪了你!?之後我地塊扒都無食哂,飲左啖野就埋單走人!甘既服務都要仲收我加一,真係無言😒呢間永遠永遠永遠無下次,食物差,零服務,又吾好食!想體驗下非一般服務可以試下🤪🤪

2018-01-07