2018-05-12 230 views
星期六下午兩點幾去食,預左要排隊等位,但係門口亂到行都行唔到去攞飛。無人維持秩序不突只,過左超過5個籌號返黎佢又會死死地氣安排位等到叫號以為有得入去,點知係收左你張籌,美其名係落左單先,實質係逼你企係門口塞住通道。入左餐廳先發現入面有唔少員工行行企企,唔知係咪經理責任感太重唔肯俾d員工擔當唔同嘅職位,門口一個人睇下排飛叫號嘅都無。坐得無耐就有得食應該係佢唯一可取嘅地方,前提你係叫魚生飯。個飯質素唔高,如果佢入貨唔係好貴應該唔值呢個價。三文魚用八爪魚同葱撈過,應該係因為個魚生唔新鮮,因為佢入口一d正常新鮮魚生嘅味都無,得葱味,口感差,有梅梅地嘅質感。如果俾我揀多次,我會用呢百幾蚊仲有十幾蚊嘅加一去隔離譚仔食得開心d
2018-05-12
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch