2023-12-21 158 views
上次已經bookmark了這間店要試一下烤魚。烤魚叔叔餐廳位於尖沙咀,距離地鐵站都係5分鐘左右,超級方便! 幾乎每枱都吃烤魚,相信烤魚都累積了不少人氣。冬菇,送酒一流🍻隔離枱都叫咗三轉~一咬落去竟然爆汁,而且非常滑羊肉串非常入味軟腍.表皮焦香內裏啖啖肉。整體個調味都幾好,係用辣椒粉同孜然粉,無特別講嘅話就會係小辣,個人覺得都唔算好辣,另外枱面都有調味粉,覺得唔夠味可以自己加~香辣 烤魚本身配菜都多,食量細嘅朋友可以等到烤魚上枱,食到咁上下先考慮加配菜。點了江團魚,貪佢肉質肥美又夠油份,開邊魚身感覺好大條。入口麻香濃烈,魚肉新鮮實淨無泥味,肉厚少骨大口食。麻麻辣辣咁越食越過癮😋食得更醒胃。今日見到都係full house,食落真係有驚喜,質素不錯,下次黎開尖沙嘴dinner 都會想encore 的😍😍😍