2019-03-16 74 views
呢間小食店自從朋友帶我食過一次之後,就愛上了!今日行街經過又去買黎食下先!話明小食店所以只有企位或是門口有少少空間可以坐,小食店白色為主,襯有粉紅色的霓虹燈字!早前已經吃過玫瑰味同埋冬蔭功味,所以今次想試下其他味道!黑松露蒜香武士($38),呢款雞翼已蒜香味為主,有微微的黑松露味,還有紫菜做裝飾!雞翼沒有炸得很脆,肉汁豐富!港呢D友情萬歲檸茶($38),呢款味道不錯!有淡淡的檸茶味,真係食到有少許酸味,特別開胃,而且雞翼只是烤過,沒有炸過!港式避風塘蒜香($38),呢款炸得很脆,而且都有點點辣,味道跟避風塘炒蟹的味道差不多!檸香山葵蟹子($38),呢款雞翼是用上烤雞翼,雞翼面有山葵醬及蟹子,口感特別!招牌莫希托薄荷特飲,呢個特飲好有雪碧的味道,還有少少檸檬的酸味,絕對是解膩的好配搭!總括黎講,對於中意食雞翼的我,這間店絕對是好適合我的小食店!另外雞翼味道亦有好多款,唔怕食厭!繼續支持小店!
早前已經吃過玫瑰味同埋冬蔭功味,所以今次想試下其他味道!

黑松露蒜香武士
港呢D友情萬歲檸茶

港式避風塘蒜香
檸香山葵蟹子
招牌莫希托薄荷特飲

2019-03-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
港呢D友情萬歲檸茶