2017-07-06 517 views
無意中在Openrice 優惠中發現到呢間餐廳有coupon - 選主菜或薄餅(湯、頭盤、沙律及甜品除外)一客,即可額外獲贈主菜一客。逢星期一至三都可以享用呢個優惠! 同朋友聚會、傾計談心、傾下生意都岩晒!之前已經黎過3次, 今次係第4次了! 環境舒服, 燈光柔和, 真係令人心情放鬆, 可以慢慢享受食物。今次order 左青蘋果沙律、牛排配薯條、北京填鴨pizza、1杯士多啤梨沙冰及1杯雜莓沙冰。青蘋果沙律 - 新嘗試, 酸酸地好開胃, 青蘋果好新鮮, 火箭菜好好食, fresh!牛排配薯條 - 北京填鴨pizza - 第一次黎食試過北京填鴨pizza已經好鐘意佢既味道, 係我每次黎必叫之批! 薄餅底士多啤梨沙冰及雜莓沙冰都好大杯抵飲~慢慢傾計就岩晒!

牛排配薯條 -

士多啤梨沙冰及雜莓沙冰都好大杯抵飲~慢慢傾計就岩晒!
2017-07-03
Dining Offer