諾士佛台大家通常都會諗起飲酒 不過今次係外賣平台揀咗一間炸雞舖頭 凌晨半夜時分特別肚餓(´Д` )就同男朋友揀咗呢一間居酒屋 點知原來入邊有炸雞食 我哋就外賣叫返屋企 我哋叫咗半份炸雞 大概$100多少少 價錢都OK嘅 份量都算多仲會有蘿蔔醬汁同埋泡菜講到炸雞嘅質量等我慢慢形容下先^_^ 我哋揀咗原味炸雞 雖然係好普通但係未到真係一流啊頭先外送員送到黎嘅時候都仲係熱辣辣 辣手㗎都 (^з^) 炸得好靚係咁黃色架 咬落去脆卜卜 一打開個盒香味即刻傳出嚟 wow wow wow真係忍唔住啦即刻咬落去 唔單止皮脆 入面啲肉都好滑(^з^)救命真係好食到要尖叫 估唔到入面啖啖肉一啲都唔會覺得好多骨雖然呢個價錢喺香港唔算特別平但係雞既質素就真係唔錯 仲要算係好高質 真係估唔到 如果叫一份嘅話好似都要二百幾$300 㗎 不過其實本份已經夠兩個人食 鍾意食炸雞又去唔到韓國嘅朋友就一定要試吓啦!

2021-03-20
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)