2020-01-01 84 views
今晚特意約友人黎試呢個炸雞放題,因為真係好耐冇食過喇~平時人少每次只係食到1至2款味,今既呢間餐廳有5款炸雞,岩哂我地人少少又想試哂咁多款味道。睇睇餐牌,原來除左炸雞放題,仲有一個芝士雞放題,芝士雞放題除左芝士雞任食,仲有壽司同紫菜蛋卷,好難揀呀! 係我糾結左一陣,店員話點左芝士雞放題可以+20食埋炸雞放題,正呀!食韓國料理又點少得前菜呢我地兩個人都比成6碟我地,仲可以refill架拉絲芝士雞真係好多芝士,可以卷住啲雞,溫提唔好掛住影相,鐵板好易令啲芝士變濃芝士紫菜卷蛋呢個卷蛋上面淋左茄汁同蜜糖芥末醬,重點係切開後仲有蛋汁,但又唔會令件卷蛋散開!雖然食完芝士雞已經有啲飽 但我又點會放過炸雞呢,想試哂咁多種味,發現一件好大件架,最後我地只係揀左姜蔥(右邊)同蜜糖味(左邊),炸得夠脆,雞肉有少少辣味,正!
今晚特意約友人黎試呢個炸雞放題,因為真係好耐冇食過喇~

食韓國料理又點少得前菜呢

我地兩個人都比成6碟我地,仲可以refill架
拉絲芝士雞

真係好多芝士,可以卷住啲雞,溫提唔好掛住影相
,鐵板好易令啲芝士變濃
芝士紫菜卷蛋