2019-03-06 360 views
因為突然口痕想食炸野,一見到jollibee就試下。我點左T1,三塊炸雞柳、薯條同汽水,驚唔夠飽就加多個薯蓉。先評雞柳,炸完應該都放左一陣,凍左唔夠脆,有d硬又唔夠熱,失望。不過咬開睇,個炸粉唔算好厚,雖然我覺得肉都係唔夠嫩,但如果熱辣辣食應該好好多。而點雞柳既醬重蒜香,質感厚身傑身,味道偏重口,非我杯茶。薯條係脆硬,岩岩炸好,算夠脆口,但都唔算特別好味。薯蓉味偏鹹,唔夠滑。總結而言,我對呢個餐評價不高,可能點其他會較好。不過都有野值得我欣賞,就係店內有洗手盤,食前可以好好洗手!不過電話訊號非常弱,咩都load唔到,我勁快食完就走🤣

薯條係脆硬,岩岩炸好,算夠脆口,但都唔算特別好味。

薯蓉味偏鹹,唔夠滑。