2008-06-18 29 views
08.06.14 下午4點左右黎到,好多人都响茶檔嘆奶茶,唯獨我同主(老公)黎食粥,哈哈。仲以為佢收咗市TIM,見佢個腸炒蒸爐仲熱氣騰騰,肯定仲未收就搵個位坐底。講真坐就一D都唔好坐,幾張枱下面都係儲物櫃,要拉出D張"鄧"黎坐,頂腳之餘仲要彎住條腰黎食。下....炸兩賣晒,專登黎食竟然賣晒 算喇...作罷,食住齋腸同粥先喇,腸粉($8)係好滑啵,不過佢落埋麻醬拎黎,麻醬多得制好"漏",下次唔該叔叔落少D麻醬。艇仔粥(瘦肉)($10) & 艇仔豬肝粥($17) 上枱,粥底稀咗少少&不太綿,料都算足,豬肝兩大片好滑不過唔咸無乜味,問過叔叔佢話咁先至新鮮同食到豬肝味。不過兩位粗豪叔叔都好NICE仲面帶笑容好客氣 下次定會再黎食炸兩架,唔該留返碟俾我。埋單 $35
下....炸兩賣晒,專登黎食竟然賣晒

麻醬多得制好"漏",下次唔該叔叔落少D麻醬。
不過兩位粗豪叔叔都好NICE仲面帶笑容好客氣
下次定會再黎食炸兩架,
唔該留返碟俾我。
埋單 $35
夠味艇仔粥 可惜粥底較烯
艇仔豬肝粥
滑滑齋腸(減d麻醬更好)
$17.5 (Tea)
夠味艇仔粥 可惜粥底較烯
滑滑齋腸(減d麻醬更好)