2023-03-30
呢間餐廳一直都bookmarked✍🏼佢係正囍帖街旁邊,好適合去完囍帖街打卡再去🤣店員服務仲好好添👍🏼Set for Two 🦐Seafood Combo可以自選三款海鮮~我地今次揀咗🦐海蝦、海蜆和🦑原隻去頭魷魚✨當中最推介嘅係海蝦,肉質爽彈份量又多👍🏼海蜆十分飽滿,原隻去頭魷魚則好q彈😋 除咗海洋,其實佢仲會配咗腸仔、🌽粟米同🥔薯仔~醬汁方面揀咗Mix & Match~ 即係混合左三款醬汁(卡薑蒜蓉汁、檸檬牛油汁同檸檬胡椒汁)~混合醬汁好香又帶微辣十分惹味😚🦞Lobster Bisque龍蝦湯香濃幼滑,龍蝦味重!值得一讚嘅係旁邊嘅香草麵包😊 外面微微脆,入面十分鬆軟✨🦀Baked Portobello with Crab Meat and Cheese十分邪惡之選😈😈 滿滿嘅🧀芝士醬鋪滿整個大啡菇!!中間蟹肉鮮甜!配上肉厚嘅大啡菇,一啖有多重口感,層次豐富😆🍝New England White Wine Clams Linguine意粉煮得剛好,口感al dente 👍🏼👍🏼大蜆用白酒煮香,更加帶出鮮甜嘅味道😋😋🥂House wine - Prosecco十分冰凍,果香十足,好適合配
Set for Two
🦐Seafood Combo
🦞Lobster Bisque
🥂House wine - Prosecco
十分冰凍,果香十足,好適合配搭海鮮🤩
推介指數: ⚡️⚡️⚡️⚡️
餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️