2022-10-23 77 views
除左門口既日系logo吸引之外,我對於店內風格亦甚為欣賞:懷舊既玄關佈置,傳統繁體字掛鐘,仲有歐式掛畫。醉烤三皇雞香噴噴熱辣辣,多汁juicy入味,渾身嫩滑,都唔足以好好咁形容佢! 我係從來都未試過一隻雞係全身連雞胸肉都可以咁嫩滑!!!實在令人大為讚嘆,好驚喜,一食就唔停口,直到食完隻雞之前都唔會掂其他野食住🤣🤣😂😂 一定係我食過最好食最嫩滑既雞! I will be back !兩個人要點多個主食先夠,蟹皇蟹肉意大利麵,pasta個汁有著濃郁既蟹味~Croffle 檸檬蛋白霜Croffle 賣相精緻,充滿高級感,且味道清新可人。因為蛋白霜做得非常幼滑,輕盈零負擔,加上微酸嘅檸檬味,烘得剛好既脆脆croffle. 每一方面都出色,同樣已列入我既encore之選~食飽飽飲番杯Teapigs 既super fruit熱茶幫助消化;友人點左菠蘿乳酪沙冰,一飲就感覺到係真既菠蘿味黎,加上乳酪微酸好好飲又有益,連沙冰都咁高質👍

Croffle 檸檬蛋白霜

菠蘿乳酪沙冰