2019-05-23 146 views
行左成日街,攰到不得了,最好就去擦餐勁補充體力...朋友想食放題,咁岩經過山林道見到有間主打日韓放題,價錢不算貴,9點入座更是特惠。檯與檯之間的間距較大,感覺不會太焗促呢度係用手機下單,掃下個QR code就可以,既方便又環保更減少了留單的機會呢度最出名就係有活八爪魚刺身,在香港實屬罕見,配上麻油比豉油更出色,放入口仲feel到佢既蠕動,感覺跟在韓國吃到的一樣。刺身當然唔少得,北寄貝、榮螺、甜蝦...還有醬油蝦,蝦肉超甜仲超多蝦膏多款韓國飲品,不少更是韓式啤酒熟食方面都有很多選擇,燒牛舌、牛仔骨、雞翼...咖哩牛舌同韓式炸雞更是出色👍🏼最後不得不讚就是甜品區,有三大個雪櫃的雪條,更可任食Dryers 同Movenpick 食糕🤗

檯與檯之間的間距較大,感覺不會太焗促

多款韓國飲品,不少更是韓式啤酒

2019-05-19
$250 (Last Night Supper)