2018-11-04 145 views
呢一間燒肉放題價錢由$408-$508一位成人,價錢就屬於中價。主打和牛,刺生同飲品。整體嚟講我就覺得幾抵食,因為和牛同刺生呢2樣野都唔難回本。而且佢有2個半鐘任食,所以係慢慢食唔使急住咁燒。肉食呢度有個細心位就係所有肉類都有個細牌話你知你食梗嘅係咩肉。澳洲和牛西冷和牛西冷,比一般嘅西冷多一陣油香,同嫩一啲。澳洲和牛肉眼係咁多種最好味嘅一款,油脂比例都算係平均。雖然未去到入口即溶咁誇張,但係肉質好淋,唔使咬就分開到。而且都幾香口。澳洲和牛胸腹脂肪比例西冷多少少,肉味係最濃,但係唔會太靭。呢個我個人黎睇都好滿意。骨付雞肉腸幾有驚喜嘅一味,雞肉同脂肪有少少唔平均咁分佈留返少少口感。唔會似有啲好假嘅雞肉腸咁。而且呢個雞肉腸都好香口。我地都encore左兩次。手羽本身就有加左少少味上去,味道唔會好濃,食落幾唔錯。唔似得出面果啲雞翼完全無味或者極重味,少少肉味都無。海老天婦羅脆漿幾脆,蝦都大隻,應該係新鮮整出嚟。比起平價放題有明顯分別。不過就要遇多少少時間去等。刺生海膽新鮮,濃味。可惜係唔可以encore。而其他刺身以放題嚟講都算幾厚身。食得幾過隱。海鮮有蝦,喜之次,蠔,螺,蝦同鮑魚。飲品呢度嘅
肉食
呢度有個細心位就係所有肉類都有個細牌話你知你食梗嘅係咩肉。
澳洲和牛西冷
和牛西冷,比一般嘅西冷多一陣油香,同嫩一啲。

澳洲和牛肉眼

澳洲和牛胸腹

骨付雞肉腸

手羽

海老天婦羅

刺生
海膽新鮮,濃味。可惜係唔可以encore。而其他刺身放題嚟講都算幾厚身。食得幾過隱。

海鮮
有蝦,喜之次,蠔,螺,蝦同鮑魚。

飲品
呢度嘅選擇就好多,都係算數一數二嘅多。有清酒,梅酒,白酒,汽水,啤酒,果汁。而且係任飲。呢度嘅梅酒就唔錯喇。

甜品
都好落本,有Movenpick,Fruttato Gelato,都係任食。