好耐冇食過burger,係尖沙咀隨意揾左呢間burgeroom食,其實好耐之前已經聽過呢間野,口碑都OK,不過就一直都未有機會試。呢日下午黎到,唔洗排隊,入面都半滿。我地兩個人,叫左一個burger,另外加左D小食同飲品,如果係平日既話會有套餐可以優惠價加配小食同飲品,不過呢日就冇啦,只有單叫。單骨雞翼唔錯,個蜜糖芥末醬亦都好好食,用埋黎點薯條都好正。薯條方面,有扭扭薯條同普通薯條揀既,今次就揀左扭扭薯條,我個人成日好怕D扭扭薯條好多粉係面,好濃味,不過呢度都OK,亦都好脆。主角burger,就叫左大啡菇芝士漢堡。牛肉好濃牛味,幾好食,亦都好juicy,都幾大塊幾厚身,大啡菇都唔錯唯一問題就係佢個包,比較失望係佢冇煎過塊包,所以個包好淋,濕答答咁,個包就唔係幾好食啦,煎香會好好多不過幾貼心係佢會將個burger切開一半,兩個人分黎食方便好多,仲方便影相影到佢入面D料添服務都唔錯,環境都OK
呢日下午黎到,唔洗排隊,入面都半滿。

單骨雞翼唔錯,個蜜糖芥末醬亦都好好食,用埋黎點薯條都好正。

主角burger,就叫左大啡菇芝士漢堡。

服務都唔錯,環境都OK
2020-10-02
$150 (Lunch)