2016-05-28 391 views
與好友晚餐,佢推薦呢間,店內簡潔,白色加淺木,店員比咗一張大枱其中一角,店員放低餐牌及暖水就走開!食物以日式同西式為主,揀好落單,店員提醒我蘑菇漢堡包要等10分鐘!結果等了20分鐘!店員有講唔好意思!(朋友食晒我都未有嘢食)和風醬汁大蘑菇漢堡包($98)賣相好靚,呢個唔係套餐,漢堡包唔大件,蘑菇煎得透,好多汁,煙韌咬落似肉質,又唔會膩口,加上火箭蔬菜爽脆,醬汁薄薄,唔會搶過蘑菇味道,麵包熱辣辣鬆軟,上面唔係芝麻,脹卜卜脆口,好特別!薯條熱到辣咀,外脆內軟,薯仔味重,灑上鹽微鹹,點茄汁好味,沙律雖然細份,青瓜加青椒味道清爽,加上火箭菜,沙律醬薄,唔會好酸!好好味!店員好有禮,上菜收碟都好斯文!不過店內冷氣太凍,個個都加衣!呢間好服務仲唔使加一!good!
與好友晚餐,佢推薦呢間,
店員好有禮,上菜收碟都好斯文!
不過店內冷氣太凍,個個都加衣!
呢間好服務仲唔使加一!good!
2016-04-10