2022-06-19 875 views
今日嚟咗中環街市睇吓活化咗之後係咩面貌 行到咁上下就去咗上環方向搵好嘢食🙈 結果就被呢間外貌好sharp嘅burger店吸引咗入去😝 餐廳環境好有外國burger店嘅感覺 雖然舖面唔係好大 但係座位都大概有10個 如果繁忙時間嚟可能就要等吓位啦🫢 不過食物質素唔錯 絕對值得等待⌛️ 經典牛肉芝士漢堡 今次第一次嚟食就當然要試佢classic嘅牛肉芝士漢堡 入面除咗有芝士 生菜同埋番茄之外🍅 當然唔少得係佢嘅牛肉漢堡啦🐮 牛肉漢堡咬落口非常Juicy 成個包配合得好好👍🏻 漢堡質素唔錯 下次再嚟應該會試其他口味 好想試晒佢咁多款呀😛 三重芝士通心粉 個賣相好似好普通咁 但係食落口非常有驚喜🥰 首先我哋撈勻咗面頭嘅芝士同底下嘅通心粉 就可以做到拉絲嘅效果🧀 加上有落到香草同埋黑椒做調味 食到最尾都唔會太膩 又好creamy 又好cheesy😻 雞翼兩隻 原味 跟餐加配咗呢兩隻雞翼 我哋嗌咗原味 雞翼都算幾大隻 而且有少少蒜香 食落口仲有肉汁🐥 炸薯角配黑松露蛋黃醬 呢個都係好值得推介嘅食物 其實都有幾款小食可以選擇 但係我比較鍾意食薯角 貪佢每一件口感豐富啲🥔 面頭嘅黑松露蛋黃醬
雞翼兩隻 原味
雞翼兩隻 原味
炸薯角配黑松露蛋黃醬
呢個都係好值得推介嘅食物 其實都有幾款小食可以選擇 但係我比較鍾意食薯角 貪佢每一件口感豐富啲🥔 面頭嘅黑松露蛋黃醬擠得好靚 呢個薯角仲有好多件添啊🙈
炸薯角配黑松露蛋黃醬
朱古力雪糕奶昔
呢個要另外加錢叫嘅 呢杯雪糕奶昔味道唔錯 唔會太甜 牛奶味同朱古力味都平衡得幾好 炎炎夏日真係好需要飲返杯啊🍦
雀巢檸檬茶 朱古力雪糕奶昔
雀巢檸檬茶
呢個係罐裝上嘅 唔特別介紹啦🍋 店舖嘅雪櫃都好夠凍❄️

坐到兩點幾嘅時候 聽到店員同啱啱入嚟嘅顧客講佢哋1500落場😮 原來逢星期六日都會有一個Mini break俾返員工 weekend嚟就要留意喇😗
Type of Meal
Lunch