之前食過次I kitchen覺得性價比十分高,想食下西餐就黎左食多次❤❤🥰香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳🥰 平時好少會食到鵝肝咁高級既食物,黎到見到鵝肝配牛柳居然都係208,一於狗衝☺️☺️☺️本身以為牛柳可能比較上冇牛排咁好食,但佢又煮到五成熟,粉粉嫩嫩肉汁都有鎖到係入面,好juicy唔會乾❤❤❤ 而重頭戲既鵝肝,都唔會比得好細舊,一入口即被濃濃既香味沖擊味蕾🥳🥳🥳🥳真心正❤❤❤  😙芝士海膽醬焗龍蝦(半隻)伴龍蝦汁天使麵😙 我覺得呢個同上一個比真係有d比下去,個龍蝦上面既醬汁偏鹹,肉身都有少許硬身,不過佢個麵就唔錯,調味好食,唔會乾🙈🙈🙈  😋海膽忌廉海鮮撻😋 因為見呢到加$58有套餐就加左,前菜係呢個撻,好少見有呢隻前菜,又幾好食喎☺️☺️我好中意佢個撻皮,好脆身,雖然係前菜但都睇得出有心機整☺️☺️☺️  🙂餐湯🙂 個餐湯都係望落好高級咁,味道唔算好濃,但如果可以落多d忌廉應該會更正🙈🙈🙈  甜品 最後既甜品都係有畫個令令既伴碟咁上,檸檬芝士餅食落幾清新,最中意食個餅底,好有層次感😙😙😙  最後埋單人均都係$240,其實真心係幾高性價比,特別係香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳,比我再食多十次都ok🤣🤣🤣如果

🥰香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳🥰

香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳

肉汁都有鎖到係入面,好juicy唔會乾❤❤❤

😙芝士海膽醬焗龍蝦(半隻)伴龍蝦汁天使麵😙

芝士海膽醬焗龍蝦(半隻)伴龍蝦汁天使麵

😋海膽忌廉海鮮撻😋

海膽忌廉海鮮撻

🙂餐湯🙂

餐湯

甜品

️甜品

最後埋單人均都係$240,其實真心係幾高性價比,特別係香煎厚切鵝肝伴紐西蘭牛柳,比我再食多十次都ok🤣🤣🤣如果budget 唔係好多又想食好少少真心推薦係呢度食下set dinner 🤗
海膽忌廉海鮮撻
️甜品