2016-04-15 582 views
今晚同左4個fd去日和號食新野 其實一早聽人講呢間野唔錯 所以都好期待 係門口見到個menu 賣相唔錯 再睇下啲野食 仲以為實唔夠食 點知個鍋食到最尾 唔止飽 仲超好食 頭盤有魚生沙律 魚生加沙律菜 再加上好特別既醋 又清新 又開胃 大大碟咁 係好好既開始 食之前會有人細心講解下點食 服務唔錯 我地仲無聊地跟幅圖砌左出黎 好好玩 仲好好食 芝士加落粟米同薯角到 啲味好夾 芝士味十足 芝士迷一定好鐘意 海鮮同肉都有醃過 就咁烤都好好食 最後加埋個芝士飯 真係好滿足 食到尾覺得有啲咸就叫左杯嘢飲見個巨峰提子個樣幾吸引就叫左黎飲 最後口痕加多左個cheesecake黎食,芝士蛋糕一直係我既最愛 呢個蛋糕亦都唔錯,雪到凍冰冰幾好味。雖然冇乜特別不過都值得一試 整體黎講成餐都好好食,食到個胃漲曬先舍得走,有機會黎megabox一定會再食!

雜錦海鮮沙律
大大碟咁 係好好既開始
雙重芝士海鮮火鍋燒

食到尾覺得有啲咸就叫左杯嘢飲

見個巨峰提子個樣幾吸引就叫左黎飲
日式乳酪蛋糕

2016-03-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
雜錦海鮮沙律
雙重芝士海鮮火鍋燒