2025-06-12
愛精緻 更鍾情中菜, 自從被驚艷後, 我地 又忍唔住要再黎食魯菜~有經驗, 直接點 “尚品套餐(2位用)” 就可以了, 啱食夠食: 熗拌濰坊鮮蘿卜皮爽脆得不得了, 開胃 / 餸菜間 清清味蕾 都好啱呀~水晶垛子黃牛肉我地都好鍾意呢個前菜呀, 精緻味美;透光薄片, 入口即化 濃郁細緻, 感覺好得意~松茸淌湯雞豆花清甜清甜 感覺滋養~啊~廚師推隻烤鴨黎面前, 睇住聽住界開鴨 ”卟” 一聲, 感觀也享受了呢! 滿滿儀式感 愛了愛了魚籽酱烤鴨配煎餅咸香魚子 . 出色烤鴨 配煎餅食, perfect match 啊! 好味呀, 我地下次想食半隻烤鴨呢~成都青花椒毛血旺精選材料配料, 企理好食, 麻 香 辣 有感覺~海捕大蝦燒膠洲白菜蝦彈牙鮮味, 吸收曬精華嘅膠洲白菜更正, 鮮甜到呢~慕斯大油條 (腐乳慕斯/百香果慕斯)大油條好大好大好大 長過我手掌連前臂呀!之前食鳳梨慕斯 微酸甜, 經已開胃好正; 今日百香果慕斯 酸甜更立體 更好味! 推介啊!拇指生煎包粒粒脆底 熱辣辣;一啖一粒 好過隱啊~Encore 之選!!!阿胶丝滑酸奶呢度嘅同事專業, 唔止 helpful 係好caring, 整個晚飯
熗拌濰坊鮮蘿卜皮
爽脆得不得了, 開胃 / 餸菜間 清清味蕾 都好啱呀~
水晶垛子黃牛肉
我地都好鍾意呢個前菜呀, 精緻味美;
透光薄片, 入口即化 濃郁細緻, 感覺好得意~
松茸淌湯雞豆花
清甜清甜 感覺滋養~
啊~
魚籽酱烤鴨配煎餅
咸香魚子 . 出色烤鴨
配煎餅食, perfect match 啊!
好味呀, 我地下次想食半隻烤鴨呢~
成都青花椒毛血旺
精選材料配料, 企理好食, 麻 香 辣 有感覺~
海捕大蝦燒膠洲白菜
蝦彈牙鮮味, 吸收曬精華嘅膠洲白菜更正, 鮮甜到呢~
慕斯大油條 (腐乳慕斯/百香果慕斯)
大油條好大好大好大 長過我手掌連前臂呀!
拇指生煎包
粒粒脆底 熱辣辣;
一啖一粒 好過隱啊~
Encore 之選!!!
阿胶丝滑酸奶
呢度嘅同事專業, 唔止 helpful 係好caring, 整個晚飯 都被好好照顧到, 真係好值得表揚!