2013-12-10 1098 views
日日諗要食中西日定韓,今日食放題算了。身處旺角,搜OPENRICE搵到呢間, 近近地, 係旺角E出口向油麻地方向直走就到了。實在就係信和對面的創興廣場。又見到有將多LIKE就上左去了。2個人係易D有位的,因為一到就被優先領入座了。人多的話,真的要預先訂位呢!入左店先留意番每位都只係$188加一,飲品同雪糕係自助去拎的。為左惜飲惜食,所以每次都係A至J 十大主題下落3張食物紙,食完再落另外3張。有2個鐘食GA,加上上菜速度都快,所以都有好充裕的時間可以慢慢食, 一件不浪費。刺身最快上,冰底伴以假花,出餐的每盤皆是如此,而當然的,唔錯。所以每次的加單都會加刺身,可怕並不是每次落單幾多就有幾多,每次的量都是愈來愈少。我是真心的喜歡食赤貝,可惜就算寫到20都只係得3﹣4片。。真係唔夠><SUSHI我們點得不多,因為有飯,怕太快飽,想食多D其他野,而火炙的唔錯。飽肚的我們有點牛柳粒,炒蝦同羊扒。不得不提沒有影到的羊扒,肉質嫩滑,調味很足,明顯可以見到好多香料, 正!!炸物:我們只點了芝麻雞翼,芝心年糕同紫芋薯丸。全部都好正,新鮮熱辣,脆卜卜。特別係紫芋薯丸,絕對係ENCORE之選。還有很多其他食

飽肚的我們有點牛柳粒,炒蝦同羊扒。
芝麻雞翼,芝心年糕同紫芋薯丸
特別係紫芋薯丸,絕對係ENCORE之選。
燒菠蘿
還有很多其他食物都幾OK,但重覆ENCORE之選還有燒菠蘿,超正。
係一餐稍後的時間先點亦可作為甜品,鮮甜多汁,進食時可食到少少鹽,應是增進甜味用。
總之就係正。

下次唔知食咩,樣樣想試,就到大滿喜吧!YUMMY!!
Other Info. : 旁邊枱的情侶點了很多食物都冇食到,特別係肉串燒。這些較飽肚的選擇大家要小心落單,免得多於自己可食用量而浪費了呢!
2013-11-27
芝麻雞翼,芝心年糕同紫芋薯丸