Hiring
$15,000-$18,000
Monthly
朋友一早已話想去試一試新加坡文華海南雞,我哋足足等了一個鐘,我見大家都推介海南雞飯同招牌喇沙,我地點了二個海南雞套餐,其中一份就加左$10轉雞髀,仲叫咗帶子喇沙同一份傳統甜蝦醬蔬果花生沙律🥗上了兩份海南雞睇唔出加脾同唔加的分別,細看知分別,以下係加脾,上層同下層都係脾!食落係好滑,有少少雞油係皮與肉中間,正😋依份係正常版,朋友話都話好滑,只係一層係脾,一層係雞胸!帶子喇沙係用米線,湯底香濃,重椰奶,咸香撲鼻,但份量較少,帶子鮮甜反而沙律有驚喜特色甜蝦醬伴不同水果有菠蘿🍍,番石榴,脆油炸鬼,好清新,建議可減少油炸鬼整體而言,係好味但偏貴,值得一試

依份係正常版,朋友話都話好滑,只係一層係脾,一層係雞胸!

反而沙律有驚喜

整體而言,係好味但偏貴,值得一試
2020-04-18
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$190 (Lunch)