2023-12-06 80 views
餐廳提供嘅好多牛肉選擇。肉質鮮嫩多汁,每一片都散發出誘人嘅香氣。特別係澳洲和牛,口感更加細膩,入口即化,真係好好味!而且,佢哋嘅雞煲都好出色。雞肉鮮嫩多汁,湯底濃郁滋味,食落真係令人回味無窮。無論係配上火鍋嘅蔬菜定係其他配料,都能夠完美融合,為整個火鍋帶嚟更豐富嘅口感。當然,仲有一樣我一定要提嘅就係佢哋嘅雪糕同飲品任飲任食。真係好正呀!無論係芒果、香草、朱古力定係草莓口味,佢哋都有好多款供我哋揀。食完辣辣嘅火鍋,食杯凍冰冰嘅雪糕,真係冰火兩重天爽到暈。總括而言,呢次嘅港式火鍋放題之旅真係令我深刻印象。餐廳提供嘅好多牛肉、澳洲和牛、雞煲同埋雪糕任飲任食真係爽YY