~雪山冰廳~ 早前已經聽講過呢間冰廳多左個招牌榛子醬西多,一聽個名就非常啱我口味😂今次經過就一於試試佢😆👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻♡ 避風塘生炸髀 $45:炸髀外皮炸得酥脆,內裏亦唔會乾柴反而肉汁豐富☺️上面灑左層避風塘炸蒜,食落更香口😋♡ 榛子醬西多士 $32:內餡系滿滿嘅榛子醬,搭配埋金黃香脆嘅西多真係好邪惡丫🤩甜食愛好者必試🌟♡ 波士頓龍蝦叻沙摻摻 $98:湯底椰香味濃郁,半邊波士頓龍蝦浸滿晒湯汁食落超有東南亞風味😍底系油麵加米粉配搭上黎口感更有層次👍♡ 港口味雜果賓治 (餐)♡ 鮮檸檬水 (餐)👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻呢個下午茶好邪惡😳間唔時食下都幾滿足😌

~雪山冰廳~

♡ 避風塘生炸髀 $45:

♡ 榛子醬西多士 $32:

♡ 波士頓龍蝦叻沙摻摻 $98:

♡ 港口味雜果賓治 (餐)
♡ 鮮檸檬水 (餐)

呢個下午茶好邪惡😳間唔時食下都幾滿足😌