2022-06-25 47 views
美豐花園地下竟然有一間隱世日本餐廳,門口好低調,係日式餐廳常見嘅木門,入到去餐廳地方骨緻,只夠坐10幾個人,但係個感覺廚師同客人嘅距離更加近。三文魚沙律🥗因為我唔識魚生,所以三文魚就俾埋朋友食,沙律菜幾新鮮。黑豚扒三文治🥪麵包係普通嘉頓麵包,黑豚肉香口好食。生蠔🦪象拔蚌象拔蚌海水味比較重,鹹鹹地。因為我唔食生蠔,朋友形容生蠔係蠔味重,唔係creamy嗰種,新鮮。野菌炒雜菜細個唔鍾意食菜,大咗自動自覺出街都會叫一碟菜。其實菜只要新鮮就好食。三文魚籽帶子好精緻嘅一道菜,賣相一流,帶子輕輕煎過後更加香口,好食。鵝肝多士塊麵包焗得啱啱好,用叉一拮,清脆嘅聲音隨之入耳,因為我本身唔鍾意食鵝肝,但整體都覺得唔錯。A5和牛薄燒係咁多道菜裏面我最滿意嘅一道,有牛香,有肉汁,滿意。和牛炒飯咖啡雪糕

三文魚沙律🥗
因為我唔識魚生,所以三文魚就俾埋朋友食,沙律菜幾新鮮。
黑豚扒三文治🥪
麵包係普通嘉頓麵包,黑豚肉香口好食。
生蠔🦪象拔蚌

野菌炒雜菜
三文魚籽帶子
好精緻嘅一道菜,賣相一流,帶子輕輕煎過後更加香口,好食。
鵝肝多士

A5和牛薄燒
係咁多道菜裏面我最滿意嘅一道,有牛香,有肉汁,滿意。
和牛炒飯
咖啡雪糕