2021-12-03
尚鮮火鍋海鮮料理天氣涼左,梗係要打下邊爐啦!其實除咗旺角,佐敦吳松街都有好多好嘢食!見到呢間網上評論幾好,就即刻book咗黎食!呢度好多款特色湯底,我哋膽粗粗叫咗一個 98三高茶什菌湯($119)試吓,估唔到好清甜,而且打邊爐一啲都唔會肥膩,健康湯底不二之選!二人海鮮盛 $239必點!呢個海鮮城真係好抵,$239有蟶子皇🤤、海蝦、大花甲、白鱔,仲有廣島蠔。樣樣都好大隻又好新鮮。😍手切安格斯牛 $209呢度嘅安格斯油脂分布平均,完全唔似係$209一份嘅牛肉,好食到停唔到口,兩個人好快食哂一大碟牛!🤣鮮打四寶丸$86個人最鍾意墨丸,而蝦丸好出色,食得出用咗好多蝦打出黎 !田園盛🥗 $86一份就有好多唔同種類嘅蔬菜,而且仲係有機嘅添,加分!整體來講,呢間真係好值得推介,食材新鮮,服務周到,地理位置良好,份量唔會太大,兩個人黎食都可以叫到好多款式。
二人海鮮盛 $239
手切安格斯牛 $209
鮮打四寶丸$86
個人最鍾意墨丸,而蝦丸好出色,食得出用咗好多蝦打出黎 !
田園盛🥗 $86
一份就有好多唔同種類嘅蔬菜,而且仲係有機嘅添,加分!