2021-07-29 1372 views
同老公慶祝生日第一炮,我地簡左位於佐敦站附近嘅<尚鮮火鍋海鮮料理>,放工過來非常方便,而且之前食過,對佢哋嘅食材質素好有信心,今次再來,果然冇令人失望吖!!餐廳雖然不算好大,但枱同座位都好闊落,絕對吾會覺得好迫,仲坐得好舒服,而且我好鐘意呢度好有日式居酒屋的小店感覺,可以慢慢傾住計,嘆住甘打邊爐,亦唔會趕客。先來火鍋調味料,足足有十款,客人可以自由配搭。<湯底:98三高茶什菌素鍋>湯底以什菌為主要材料,菇味好香,味道清甜。<手切安格斯牛肉>牛肉非常新鮮,油花好靚,而且油脂分佈得非常均勻,色澤帶紅,厚度適中,不會過薄。只要將牛肉放入湯底,輕輕灼一灼,就已經非常好食。牛肉入口極為嫩滑,而且仲有好濃郁嘅牛肉味,不用太多調味,已經好完美。<黑豚肉片>黑豚肉片肥瘦適中,肉質鮮嫩,入口亦完全沒有根同揸,值得推薦。<脆鯇魚片>脆鯇魚片肉每一片都切得好厚好大塊,入口非常爽滑彈牙,而且仲帶有魚肉的鮮甜味道,非常新鮮,絕對係必食之選。<四色丸尚盛>四色丸入面,包括有金沙鮮牛丸、松露豬肉丸、甜薯墨魚丸及芥末籽蝦丸

先來火鍋調味料,足足有十款,客人可以自由配搭。

<湯底:98三高茶什菌素鍋>
湯底以什菌為主要材料,菇味好香,味道清甜。

<手切安格斯牛肉>
手切安格斯牛肉

<黑豚肉片>

<脆鯇魚片>

<四色丸尚盛>
四色丸入面,包括有金沙鮮牛丸、松露豬肉丸、甜薯墨魚丸及芥末籽蝦丸。全部肉丸都係用佢哋當日最尚盛嘅豬肉、牛肉、墨魚肉同蝦肉,新鮮手打出來,每一粒都鮮味非常,而且入口極為彈牙,非常好食。
就連配菜入面,我哋選擇嘅油麥菜,都精心挑選過,每一片都非常翠綠,而且入口都非常新鮮爽甜。
四式丸尚盛

整體來講,餐廳嘅食材真的非常新鮮,水準不錯,質素保持得非常之好。值得一讚嘅係,呢度嘅服務員,會喺你打邊爐嘅時候,幫你用匙羹撇走鍋入面多餘嘅油,非常細心,值得加分啊!!~

Celebration
Birthday
手切安格斯牛肉
  • 四色丸尚盛
2021-06-11 1885 views
一直都好想試,因為好多朋友食過都推介。今次放工同朋友2個人嚟試火鍋。⚠️星級之選套餐抵食,2個人以上就可以叫⚠️店舖唔算大,所以預先訂座會穩陣啲不過今日唔算好肚餓,所以就單點。火鍋湯底-姬松茸冬瓜湯 拼 血池麻辣湯湯底好多料,飲個湯飲到陣松茸味。個麻辣湯都真係會麻,辣得嚟唔係死辣,好鍾意,仲係咁飲個湯😂脆鯇魚片好新鮮,冇乜骨,肉質彈牙,份量又多,每個人食到5-6塊黑豚肉片油脂分布好靚,又好有心思咁砌得咁靚食落口豬肉味濃,唔會好油,又唔un,好味!台式鴨血好滑嘅鴨血,配埋個麻辣湯係一流,真係好似台灣食到嘅味道四式丸尚盛四款丸都好特別,唔係一般嘅牛丸墨丸。黑松露豬肉丸係一放入就有好濃嘅黑松露味~手打丸好彈牙,每一款嘅餡料都令口感更豐富。田園盛(有機蔬菜🥬)份量好多,夠3-4個人。雖然唔係蘿蔔嘅季節,但都竟然好甜,吸埋啲麻辣湯/松茸湯都好正!粟米🌽又甜。蕃茄加左落麻辣湯,食落去有麻酸嘅效果,一流!平時去譚仔都最鍾意食蕃茄麻辣湯😂。整體真係好滿足,叫套餐嘅話就可以試好多款式。下次再嚟會試多啲佢嘅海鮮。
一直都好想試,因為好多朋友食過都推介。
今次放工同朋友2個人嚟試火鍋
⚠️星級之選套餐抵食,2個人以上就可以叫
⚠️店舖唔算大,所以預先訂座會穩陣啲

不過今日唔算好肚餓,所以就單點。
火鍋湯底-姬松茸冬瓜湯 拼 血池麻辣湯
湯底好多料,飲個湯飲到陣松茸味。
個麻辣湯都真係會麻,辣得嚟唔係死辣,好鍾意,仲係咁飲個湯😂

好新鮮,冇乜骨,肉質彈牙,份量又多,每個人食到5-6塊

黑豚肉片

油脂分布好靚,又好有心思咁砌得咁靚

食落口豬肉味濃,唔會好油,又唔un,好味!
台式鴨血

好滑嘅鴨血,配埋個麻辣湯係一流,真係好似台灣食到嘅味道

四式丸尚盛

四款丸都好特別,唔係一般嘅牛丸墨丸。
黑松露豬肉丸係一放入就有好濃嘅黑松露味~
手打丸好彈牙,每一款嘅餡料都令口感更豐富。
田園盛(有機蔬菜🥬)
2021-06-02 1167 views
夜左收工唔知食咩好,黎左佐敦呢間食火鍋蒸鍋試試呢度地方唔係好大但係座位都比較闊落所以同朋友聚餐嘅話都唔使怕會太迫無自己空間~座位較少最好預早book位啦~因為唔食得辣所以揀左清淡既姬松茸冬瓜湯底幾鍾意呢個好闊又淺既鍋底設計,幾易夾餸。本身湯底幾清甜,姬松茸數量多,連埋冬瓜粒同豬肉粒有啲似食緊清淡版嘅冬瓜盅~如果想食清清地嘅朋友可以揀呢個因為唔係好肚餓所以肉量無叫好多,叫左黑豚肉片,一碟係2人份量,脂肪同肉比例大概3比七,啱我呢d唔想食太肥但又唔會好鞋口嘅豚肉,因為清湯底所以肉味唔會被遮蓋雙拼餃子同鮮打蝦丸都係各有八粒,每人試少少,個人較喜歡鮮蝦丸,口感好爽彈又咬到少量蝦肉粒。呢度配料係可以自己溝的,豉油唔會太咸加左芝麻同炸蒜粒幾香每位醬油係$30呢度有好多酒類例如清酒可以揀,我唔飲酒嘅話就推介飲呢度自家製嘅洛神花蜂蜜茶,一升可以倒好多杯!
夜左收工唔知食咩好,黎左佐敦呢間食火鍋蒸鍋試試

因為唔食得辣所以揀左清淡既姬松茸冬瓜湯底

呢度配料係可以自己溝的,豉油唔會太咸加左芝麻同炸蒜粒幾香
每位醬油係$30

2021-06-02
2021-05-02 1457 views
四圍揾好嘢食嘅朋友推介呢間尚鮮海鮮料理,話值得一試。料理店鋪由佐敦港鐵站行幾分鐘就到,交通方便,容易搵到。入到去,服務員好窩心,先幫我哋噴消毒液消毒雙手,然后安排我哋入座,再介紹啲食材俾我哋!是日火鍋料理☑️鍋底雙拼☑️雙併餃子☑️豬皮☑️鮮打四寶丸☑️菜心苗(有機)☑️脆鯇魚片☑️特尚手切牛(中)十款調味醬油,有辣有吾辣,調出自我口味。一個tray裝住上,乾淨整潔,令人安心!《太極》湯底:姬松茸冬瓜湯拼麻辣湯,姬松茸有提高消化同免疫系統功能,而冬瓜就清熱氣。姬松茸、冬瓜同瘦肉粒材料好足。而麻辣湯底就麻麻辣辣,喜歡食辣嘅你唔好錯過呀!脆鯇魚片晶瑩通透,一望就知新鮮。食落無骨,肉質鮮、脆、滑,碌耐咗都吾爛,點埋自選醬汁,更香味!鮮打四寶丸有牛肉丸、鮮蝦丸、豬肉丸同墨魚丸,每日新鮮人手打製,食得出特別爽口彈牙,味道鮮美! 木耳鮮蝦雲吞同西洋菜香菇餃都係每日新鮮人手包,漲卜卜皮薄隱約見到餡料。木耳絲帶出爽脆口感,而西洋菜配香菇就香味濃。豬皮爽夾煙韌,含有大量膠原蛋白,吸收麻辣湯底後,好入味!有機菜心苗就幼嫩鮮甜!特尚手切牛色澤紅潤新鮮,切得厚薄剛好,碌一陣就食得,肉質鮮嫩充滿油香而不膩。除咗火鍋外,仲有套
四圍揾好嘢食嘅朋友推介呢間尚鮮海鮮料理,話值得一試。
料理店鋪由佐敦港鐵站行幾分鐘就到,交通方便,容易搵到。

是日火鍋料理

☑️鍋底雙拼
☑️雙併餃子
☑️豬皮
☑️鮮打四寶丸
☑️菜心苗(有機)
☑️脆鯇魚片
☑️特尚手切牛(中)

豬皮爽夾煙韌,含有大量膠原蛋白,吸收麻辣湯底後,好入味!
有機菜心苗就幼嫩鮮甜!

除咗火鍋外,仲有套餐、而私房宴同海皇宴就必須要早一日預訂。

尚鮮海鮮料理賣點:食材新鮮,服務員熱誠,不停為食客加飲用水同湯底,仲會主動幫客人筆走湯底上嘅浮油。朋友果然好介紹
  • 特尚手切牛
2021-09-07 0 views
今晚同fd去左食呢間尚鮮火鍋海鮮料理,今次係第一次食🤪都幾驚喜。我地2個人叫左幾樣野食:首先,湯底方面,我地叫左98三高茶什菌素鍋119HKD🌝呢個湯好清,我地再叫左 田園盛(有機)86HKD,內有蕃茄、白蘿蔔、菜、粟米,然後將d粟米放左落個湯度煲,同本身個湯好夾,即刻出返鮮味🙈❤️配菜方面,我地就叫左雙拼餃子🥟96HKD 內有兩款唔同味道嘅餃子,一款係菜餃、一款係豬肉餃,加埋醬汁食就正👍🏻 仲有手切安格斯牛209HKD牛味重,肉質滑 , 推薦⭐️🤩脆鯇魚片 72HKD鯇魚片好脆👍🏻浸落鼓油度就絕配四色丸尚盛94HKD食到有鹹蛋 南瓜🎃 黑松露 同似係調味料辛椒味咁🤣好特別熟食:百花饟油條 67HKD内有蝦🤣好有驚喜!醬汁係有收費嘅2位 30HKD仲收左服務費77HKD最後我哋食咗850HKD😍👏🏻
我地2個人叫左幾樣野食:

仲有手切安格斯牛209HKD
牛味重,肉質滑 , 推薦⭐️🤩

脆鯇魚片 72HKD
鯇魚片好脆👍🏻浸落鼓油度就絕配

四色丸尚盛94HKD
食到有鹹蛋 南瓜🎃 黑松露 同似係調味料辛椒味咁🤣好特別

熟食:百花饟油條 67HKD
内有蝦🤣好有驚喜!

醬汁係有收費嘅2位 30HKD

仲收左服務費77HKD

最後我哋食咗850HKD😍👏🏻
2021-09-07 0 views
今日相約一個好耐冇見嘅朋友,佢住佐敦,又鐘意打邊爐,我就諗起呢間尚鮮嘅冬瓜湯底超正,就即刻book左枱。好彩有事先book定,放工黎到都多人。一去到店員會幫我地消毒全身衣物,然後帶我哋入座。我地翻左一翻menu,見到有好多款食物同串燒,但由於太餓了,又費事諗食咩,就決定揀二人套餐。以下係二人套餐包嘅食物:首先店員會送上醬料比我地自由添加,有多款醬料選擇,不錯。然後湯底可以4選2,我地揀左血池麻辣湯及姫松茸冬瓜湯。冬瓜湯超級推薦,好鮮甜!冷盤有清酒鮑魚及泰式生蝦鮑魚同生蝦都好新鮮好好味!手切安格斯牛,超級勁好食!肥瘦均勻!稻庭烏冬雜菜盒有3款時菜及4個超甜粟米,同3舊蕃茄。呢個賣相真係一流,好似high tea set咁,擺得好靚!牛丸、墨丸同雲吞推介!好大粒好好食!重點黎啦,海鮮!全部都好新鮮!特別係聖子,好多肉,好好食,好滿足!成枱都係食物,太幸福了!豐富的一餐!太正啦!會再encore! 兩個人食啱啱好!

以下係二人套餐包嘅食物:

首先店員會送上醬料比我地自由添加,有多款醬料選擇,不錯。

冷盤有清酒鮑魚及泰式生蝦
鮑魚同生蝦都好新鮮好好味!

手切安格斯牛,超級勁好食!肥瘦均勻!

稻庭烏冬

雜菜盒
有3款時菜及4個超甜粟米,同3舊蕃茄。

重點黎啦,海鮮!

全部都好新鮮!特別係聖子,好多肉,好好食,好滿足!

• 姬松茸冬瓜湯
  • 手切安格斯牛
2021-09-04 40 views
打邊爐得來環境平靜?星級食物質素得來,抵食噶價格?仲要平均年紀都係2x噶靚仔侍應。打邊邊可以食埋生蠔,仲要係勁新鮮,生蠔都仲要可以分,脆口噶,同埋肥美d噶,我中意肥美d,柔軟juicy特別推薦雞皮包魚肉串燒,好高級噶做法,口感非常好.最後要推薦埋湯底,蟲草花膠雞燙,拍得住媽咪煲噶自家靚湯環境,食物,服務都係頂級,由此可見,老闆係一個好用心經營噶人,也都係一個有要求噶人。適合商務聚會,有要求噶人。里間火鍋店我會再來

特別推薦雞皮包魚肉串燒,好高級噶做法,口感非常好.

最後要推薦埋湯底,蟲草花膠雞燙,拍得住媽咪煲噶自家靚湯

里間火鍋店我會再來

2021-09-02
平時食開火鍋,通常都係啲任食😆今次試下好多人推介嘅尚鮮火鍋。主要聽講佢用料新鮮。因為唔想食得太heavy,所以要咗個姬松茸冬瓜湯底。Nice,姬松茸分量頗多,好香菇味。首先嚟咗個脆鯇魚片($72)。魚片切得好薄身,燈光打落去有種晶瑩剔透嘅感覺。新鮮唔腥,幾有嚼口。手切安格斯牛,推介👍🏻👍🏻👍🏻($209)。淨係個賣相已經贏咗。大概有六嚿,薄切,油脂分佈平均而不肥膩,非常香牛味。五秒就食得,每啖都係濃香嘅牛同油脂味,都唔使特別點醬。雙拼餃子($96)係鮮蝦雲吞同埋椰菜香菇水餃。味精味唔重,鮮蝦雲吞雲吞用料較充足,食落好紮實飽滿嘅感覺。黑豚肉片($55)都係薄切。不過我覺得呢個價錢食到就算薄切都咁有豬肉味嘅肉片,都算幾抵。最後叫個油麥菜($39)。好有心機剪咗頭頭尾尾,保留最翠綠新鮮嘅部分。醬料要收費,選擇其實都幾多。同場店員會留意&細心咁幫手篩走湯面的油,呢個就係小店嘅好處。Menu上面仲有好多其他款式,就留畀大家慢慢試了。

五秒就食得,每啖都係濃香嘅牛同油脂味,都唔使特別點醬。

Menu上面仲有好多其他款式,就留畀大家慢慢試了。
2021-08-24
Dinner
今晚人黎呢間私房火鍋,唔怕人多又嘈雜,火鍋料幾新鮮,環境又ok舒服。叫左個好補嘅藥膳花彫醉雞鍋,好香酒味,雞件好甜,火鍋前至少飲左一碗半,真係好正!呢度嘅特上手切牛,口感味道媲美平時食嘅本地手切牛頸脊,又腍又濃牛味。呢度嘅菜係有機嘅,叫左個田園菜籃,新鮮多種類,有爽脆口感嘅。仲有自家製雙拼餃子、札肉、生根、稻庭烏冬等等,火鍋料都幾多種類,而且品質中上。舖頭位置幾隱秘,附近有得泊車,屬於尋好西嘅地方。
藥膳花彫醉雞鍋
手切牛
有機田園菜籃
雙拼餃子
山根
札肉
舖頭位置幾隱秘,附近有得泊車,屬於尋好西嘅地方。
藥膳花彫醉雞鍋
手切牛
有機田園菜籃
雙拼餃子
山根
札肉
2021-08-25 16 views
今次朋友介紹左黎呢間藏身於舊式商廈嘅火鍋店外表其貌不揚,內裡暗藏驚喜,我地叫左刺身 牛肉啲火鍋大路嘢,食落認真唔錯,刺身新鮮鮮甜 牛肉油脂分布均勻 ,個湯底仲要十分好飲唔上火 價格雖然唔平,但食物質素對得住呢個價錢
今次朋友介紹左黎呢間藏身於舊式商廈嘅火鍋
2021-08-24 59 views
最鐘意歎住冷氣打邊爐,所以今日收工又去打邊爐啦😋今晚去「尚鮮海鮮料理」打邊爐🍲(題外話:餐廳有提供私房菜,有興趣嘅朋友可以約埋三五知己上去)今晚係湯底係三高茶什菌素鍋,係一個好清嘅底,飲落有微微嘅甜味,仲有少少鮮菇嘅味道👍特尚手切牛:每塊牛都有一定嘅厚度,但你以為食落會好硬?咁就錯啦!每一件牛食落都好軟😋😋就算煮過頭都好軟身😋😋都有豐富嘅牛脂同牛味😋😋😋一啲雪味都唔會有!好耐冇食過咁好食嘅手切牛👍推薦!鮮打四寶丸:每款兩粒😂粒粒軟淋得黎又好juicy😋😋好鐘意蝦嗰粒,食落去有陣新鮮蝦滑嘅味道😋😋👍呢幾粒丸同出面打邊爐嗰啲街市丸完全唔同!呢間係高質食丸之選!脆鯇魚片:魚片同手切牛一樣都有一定厚度😂但淥一淥就好快熟!食落爽口😋配辣辣椒豉油食幾惹味😋😋間中打邊爐食下魚都唔錯👍鮮炸脆響鈴:就咁食都好脆身!碌完牛之後再碌下響鈴😂塊響鈴吸曬嘅肉嘅精華,好食👍唐生菜🥬:食咁多肉當然要食番啲菜!呢度嘅菜都好出色👍塊塊葉都好翠緣綠好靚☺️食落有生菜本身嘅爽甜味!吸收咗碌完其他食物後嘅湯底更加好食😋Anyway,呢間餐廳嘅食材都好好好高質😋👍👍👍值得一試!
最鐘意歎住冷氣打邊爐,所以今日收工又去打邊爐啦😋
今晚去「尚鮮海鮮料理」打邊爐🍲

今晚係湯底係三高茶什菌素鍋,
係一個好清嘅底,飲落有微微嘅甜味,仲有少少鮮菇嘅味道👍

特尚手切牛:

鮮打四寶丸:

脆鯇魚片:
魚片同手切牛一樣都有一定厚度😂
但淥一淥就好快熟!食落爽口😋配辣辣椒豉油食幾惹味😋😋
間中打邊爐食下魚都唔錯👍

鮮炸脆響鈴:

唐生菜🥬:

Anyway,呢間餐廳嘅食材都好好好高質😋👍👍👍值得一試!

2021-08-16
Dinner
2021-08-20 53 views
尚鮮海鮮料理👻好耐無打邊爐好彩宜家一年四季都有得打邊爐屋企唔想煮飯即刻外賣啲邊爐料返黎唔使準備連個湯底都幫我地搞掂好返到屋企即刻就打得🤣🤣.🔅姬松茸冬瓜湯除咗湯底有一大包另外仲有啲姬松茸同冬瓜粒分開裝菇味夠重又清清地有啲冬瓜粒好味既湯底🔅二人海鮮盛蟶子皇 大花甲 蠔 大蝦 鱔片每樣都有兩隻都幾新鮮亦都處理得好乾淨👍🏻👍🏻👍🏻🔅手切安格斯牛一盒都有10片左右牛味好重打邊爐食好正放入鍋好快就轉色轉色即刻食得係好高質既邊爐牛😆🔅手打丸拼餃每樣丸都有一粒餃就有兩款手工丸都幾彈牙打邊爐一定要食丸🤣.整體黎講:邊爐外賣 高質靚牛😚.🎈尚鮮海鮮料理 (佐敦)佐敦吳松街62-64 幸福商業大廈1樓
尚鮮海鮮料理👻

手工丸都幾彈牙
打邊爐一定要食丸🤣

整體黎講:
邊爐外賣 高質靚牛😚
🎈尚鮮海鮮料理 (佐敦)
佐敦吳松街62-64 幸福商業大廈1樓
2021-08-20 26 views
呢排成日都想打邊爐,今晚就去左尚鮮買外賣火鍋返屋企慢慢歎😚😚外賣火鍋二人盛 ($398)姬松茸冬瓜湯好香好鮮甜既湯底,仲好足料有好多冬瓜同姬松茸添😆😆二人海鮮盛有蟶子皇,大花甲,海蝦,廣島蠔,白鱔片,樣樣都好新鮮,個鱔仲要勁大片添😋😋手切安格斯牛好濃牛味既安格斯,肥瘦均勻,仲要食落勁軟勁好味🐮🐮鮮打四寶丸新鮮自家製既四寶丸,每個味都幾彈牙,食得出係用心製作🍡木耳鮮蝦雲吞好足料既雲吞,調味岩岩好,都幾好食黑豚腩片豬肉片唔會太厚,好快就可以熟,睇落明明半肥半瘦,但食落一d 都唔肥膩,幾香肉味🤤黃沙豬潤豬潤處理得好好,淥一陣就食得都幾滑🐷🐷油麥菜洗好切好既菜打邊爐夠方便🤣🤣另外仲加左個脆鯇魚片($58)好脆好新鮮,佢成間店既海鮮都幾靚,打邊爐又唔想自己搞就岩哂😚😚除左呢d 之外,佢堂食都仲有d 套餐好吸引,仲要有早割同夜割優惠添🤩🤩📍 尚鮮海鮮料理 (佐敦)佐敦吳松街62-64 幸福商業大廈1樓#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagra

外賣火鍋二人盛 ($398)

姬松茸冬瓜湯
好香好鮮甜既湯底,仲好足料有好多冬瓜同姬松茸添😆😆

二人海鮮盛

手切安格斯牛
好濃牛味既安格斯,肥瘦均勻,仲要食落勁軟勁好味🐮🐮

鮮打四寶丸
新鮮自家製既四寶丸,每個味都幾彈牙,食得出係用心製作🍡

木耳鮮蝦雲吞
好足料既雲吞,調味岩岩好,都幾好食

黑豚腩片

黃沙豬潤
豬潤處理得好好,淥一陣就食得都幾滑🐷🐷

油麥菜
洗好切好既菜打邊爐夠方便🤣🤣

另外仲加左個脆鯇魚片($58)

📍 尚鮮海鮮料理 (佐敦)
佐敦吳松街62-64 幸福商業大廈1樓

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry佐敦 #火鍋 #尚鮮
TakeAway
2021-08-15 63 views
放工後,與媽媽到佐敦呢間火鍋店食飯, 當我哋打開餐牌 ,就知道呢間舖頭仲有好多嘢食嘅, 有串燒, 火鍋等等,我哋今次就嘗試咗火鍋料理 ,餐廳仲做緊優惠,唔同時間買單又唔同的折扣。海鮮嘅選擇也很多,價錢又好合理。仲有好多款唔同嘅新鮮刺身,好多選擇。打邊爐嘅牛肉,都有好多唔同種類。仲有好多唔同嘅配菜供選擇,價錢都唔算好貴。我哋就點咗比較養生嘅 ,三高雜菌湯底。豚肉,顏色好新鮮,入口即溶,脂肪比例非常好。四寶丸,有墨魚丸 ,豬肉丸等等, 我哋淥咗一陣, 肉丸好彈牙,食得出係新鮮,好高質素。仲有雪花肥牛,肥牛嘅脂肪比例好平均,花紋都好靚 亦都係入口即溶,喺口入面會有回甘嘅香味。呢度嘅打邊爐材料 ,食得出係高級嘅用料。

海鮮嘅選擇也很多,價錢又好合理。

仲有好多款唔同嘅新鮮刺身,好多選擇。

打邊爐嘅牛肉,都有好多唔同種類。