2018-04-17 70 views
9點幾係直街果邊,本身想搵個快食~但經過oppa睇到唔太多人,咁岩依兩日又凍,就入去燒一燒先今次就試吓海鮮燒肉放題!海鮮方面:蝦、八爪魚、魷魚、多春魚都可以任叫~四粒帶子同2隻飽魚就附送一次一埋枱,好快就上碟~擺盤係牛既形狀好特別,d肉都係有張卡紙介紹咁多款入面,首選係A4黑毛和牛三角腩,d肉好軟身,入口好快溶,質素係眾多款中最好另外無骨牛肋骨都好味,有返少少咬口,但都怕靭依兩款我地就再添加多份!加拿大牛排骨個口感同調味都唔錯,不過第一盤入面依款份量都幾多,所以就無再嗌其他款既有肉就唔太突出,但都唔錯既送既海鮮都幾新鮮,帶子味道幾好,不過唔小心燒耐咗d,乾左d,燒帶子緊記唔可以太耐喔!海蝦d肉都結實,都嗌咗好多隻~另外,牛油粟米、翠肉瓜、洋蔥⋯都要嗌,食過咁多肉,有d菜中和下,又好味佢仲有d韓食可以嗌,嗌咗個蔘雞湯,有d喜出望外喎!雞肉嫩,d湯係鮮甜!值得一嗌燒燒下,又燒咗兩粒鐘,大滿足!
今次就試吓海鮮燒肉放題

另外無骨牛肋骨都好味,有返少少咬口,但都怕靭
其他款既有肉就唔太突出,但都唔錯既

燒燒下,又燒咗兩粒鐘,大滿足!
2018-04-16
$400 (Last Night Supper)