超鍾意食海鮮既我想係香港試shake shake海鮮好耐,今日終於黎試🏃🏻‍♀️☑️Seafood Platter A可以係8款海鮮入面簡3款,我就簡左海蝦🦞活青口同活蜆,至於source方面都有三種可以簡,我簡左檸檬牛油汁🍋等店員shake完打開個下,嘩❗️檸檬既清香出哂黎,啲海鮮索哂啲汁入哂味😋底到都仲有好多汁可以點,所以食到尾都仲好juicy💦海鮮方面質素都好出色,全部都食得出係新鮮既,啲蝦爽口彈牙,青口同蜆都好肥美👍🏻除咗海鮮之外,仲有粟米🌽薯仔🥔德國香腸😍☑️路易斯安那式蟹餅見好多人都有簡哩款蟹餅,因為我都超鍾意食蟹,所以又叫左黎試下,蟹餅切開係由一條條既蟹肉組成,食落真係真材實料,啖啖蟹肉😍☑️墨汁鮮魷魚·八爪魚意大利飯見到圖片係原隻八爪魚仔🐙實在太吸引,就簡左哩款😆實物果然都冇令我失望,有兩隻原隻八爪魚仔同魷魚圈🦑risotto方面好香墨魚汁既味道,飯既軟硬亦適中👍🏻☑️Pineapple on the floor宜家既天氣真係太熱,忍唔住叫杯凍飲,菠蘿控既我簡左哩杯由菠蘿汁🍍梳打水同薄荷葉組成既無酒精飲品,飲到好濃既菠蘿味同薄荷葉既清香,好fresh既感覺🤓☑️Strawberry

☑️Seafood Platter A

☑️路易斯安那式蟹餅

☑️墨汁鮮魷魚·八爪魚意大利飯

☑️Pineapple on the floor

☑️Strawberry flow
朋友就簡左哩杯由幾款水果打成既無酒精飲品🍹士多啤梨味非常凸出,如果你鍾意食士多啤梨,我諗哩杯就岩哂你啦❗️