背後有個假嘅火柴爐(類似視聽版) &擺滿酒嘅牆環境唔算大 一眼都可以望晒 但勝在有格調💕-sᴛᴀʀᴛᴇʀs-🔖 sᴏᴜᴘ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ🔖 ʜᴏᴍᴇ-ᴍᴀᴅᴇ ʙʀᴇᴀᴅ ʀᴏʟʟ餐包可選牛油/自家製玉桂醬 但小編比較愛前者🔖 ғʀᴇsʜ ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ用芝士粉、沙律油同少少胡椒粉調味加埋粒半熟流心蛋 超好味呢❤️-ᴍᴀɪɴ ᴄᴏᴜʀsᴇs-🔖 ɪᴛᴀʟɪᴀɴ ʙʟᴀᴄᴋ ᴛʀᴜғғʟᴇ ᴄʀᴇᴀᴍ ᴘᴀsᴛᴀ唔算ᴄʀᴇᴀᴍʏ 黑松露味都唔算突出 反而有海量芝士粉 食到一半覺得太膩口🤣🔖 sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ 𝟷𝟶ᴏᴢ ᴘʀᴇᴍɪᴜᴍ ɴᴢ ʀɪʙᴇʏᴇ sᴛᴇᴀᴋ揀咗ᴍᴇᴅɪᴜᴍ ᴡᴇʟʟ🤪煮得剛剛好 唔會煮到過龍太老變得韌能夠鎖住肉汁 又保持肉質嫩口黑椒汁帶點微辣 但不會掩蓋牛味 反而昇華不少不過我覺得就咁灑少少鹽都好好食( ˘ᵕ˘ )♡
背後有個假嘅火柴爐(類似視聽版) &擺滿酒嘅牆
環境唔算大 一眼都可以望晒 但勝在有格調💕

-sᴛᴀʀᴛᴇʀs-
🔖 sᴏᴜᴘ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ
🔖 ʜᴏᴍᴇ-ᴍᴀᴅᴇ ʙʀᴇᴀᴅ ʀᴏʟʟ
餐包可選牛油/自家製玉桂醬 但小編比較愛前者
🔖 ғʀᴇsʜ ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ
用芝士粉、沙律油同少少胡椒粉調味
加埋粒半熟流心蛋 超好味呢❤️

-ᴍᴀɪɴ ᴄᴏᴜʀsᴇs-