2019-03-16 105 views
我係正常女士,成日都話要減肥,但又會好想食甜品,次次諗住食少少吾怕嘅😂😂😂所以我個quota好珍貴,食左吾好味嘅甜品係會好嬲!今日心情吾好,好想食甜野,好想飲果茶,其實心想去茶木,但又吾想去到旺角尖沙咀,就係附近葵芳新都會啦,見裝修吾錯諗住吾會太差,咁就伏左啦!叫左個鬆餅雪糕,同熱嘅水果綠茶,因為話吾可以跟餐,唯有另外叫啦,先黎個熱水果茶,好細壺但要38蚊都吾緊要,但係極之難飲,完全無水果味,咁打開蓋食d水果粒啦,有士多啤梨,奇異果同好似係橙肉,但全部都係無味,如果你嘅水果係酸都好d, 但係無味,仲食到係好乾嘅水果肉! 感覺就係飲緊杯,茶包沖嘅無咩茶味嘅茶😔😔個鬆餅黎啦,又係超細件,又係超難食,我去美心買件旦糕好過佢幾倍真心嬲,難食要食左佢,但我今日個食甜品quota無左啦!
所以我個quota好珍貴,食左吾好味嘅甜品係會好嬲!

真心嬲,難食要食左佢,但我今日個食甜品quota無左啦!
雪糕鬆餅
水果綠茶