2017-12-12 2837 views
間餐廳賣1180一個頭,但係比豉油西餐出品更差,不能夠阻止自己一定要寫出感受。原先見到噤多like 實無死錯人,點知食完可以直接call 黑箱車。成千蚊個頭出啲食物咸到入左口都入唔到胃,個龍蝦湯waiter同我講係招牌湯,一飲哇究竟係海水定廁所水,唔通真係出名臭,我飲左一匙就放左係度。到食個鵝肝,唔知點解可以完全黑色,好采味道正正常常。主菜我叫左個M9和牛,我食唔出佢係M 幾定A幾,但係我落單時話要5成熟,個廚房好野出份全熟比我,係全熟我一定食得出啦,噤我同WAITER 講啦,太熟了可否換番塊5成熟比我,佢講5成係噤無得換,真係火都黎你間野唔係免費請我食架,我有比錢但係個主菜和牛硬過石頭仲要收成千銀,結果都係無得換,真真正正要我硬食,間餐廳啲人噤做野都預左我寫番出黎。各位太多好評但不要太相信,唔好浪費左個胃同節日。

各位太多好評但不要太相信,唔好浪費左個胃同節日。
2017-12-07
Celebration