Hiring
Up to $31,000
Monthly (Negotiable)
$18,000-$19,000
Monthly (Negotiable)
$16,500-$21,000
Monthly
BEANS不嬲出名甜品~今日就係想tea下先返屋企鮮奶綠茶拿鐵(熱) $36First try Beans Greentea Latte🍵見到餐牌寫綠茶?就好奇問職員到底係抹茶定綠茶?職員就話係抹茶粉⋯⋯Anyway 試左先講~第一啖已經超surprise!!!好好好濃郁既matcha味呀!!!仲帶回甘鮮奶味在後面陸續滲出比多一杯我吖吾該流心抹茶吐司 $58太美了竹炭吐司脆卜卜 味道同普通方包一樣 不過黑色的吐司 對我黎講吾知點解特別吸引抹茶雪糕奶味較重 上面有麥脆粒同杏仁片增加口感滿滿的抹茶漿 切開就流曬出黎!!濃郁的抹茶香氣 好正ahh抹茶漿甜度吾高 流係碟度同焦糖漿mix埋 啱啱好最後將吐司點抹茶漿黎食 完美!自己食一個完全無問題我食到一點抹茶漿都無剩ga一個吐司邊夠我食ah好多款都想食曬佢今日食住兩款~黎返個抹茶盛宴先卷.山政小山園 $42以上乘工藝做出A級評定之抹茶卷蛋 佢餐牌寫的~抹茶控感到好吸引呢!!Let's try !!!蛋卷濕潤鬆軟真係有抹茶味抹茶cream濃and帶甘而且夠曬多!like爆內有一條寒天,不是軟軟的啫喱,帶點咬口,但無味既~仲有紅豆做陪襯係粒粒飽滿既
BEANS不嬲出名甜品~今日就係想tea下先返屋企
鮮奶綠茶拿鐵
鮮奶綠茶拿鐵(熱) $36
第一啖已經超surprise!!!
好好好濃郁既matcha味呀!!!
仲帶回甘
鮮奶味在後面陸續滲出
比多一杯我吖吾該
流心抹茶吐司
流心抹茶吐司 $58
太美了
抹茶雪糕奶味較重 上面有麥脆粒同杏仁片增加口感
滿滿的抹茶漿 切開就流曬出黎!!
濃郁的抹茶香氣 好正ahh
抹茶漿甜度吾高 流係碟度同焦糖漿mix埋 啱啱好
最後將吐司點抹茶漿黎食 完美!
自己食一個完全無問題
我食到一點抹茶漿都無剩ga

一個吐司邊夠我食ah
好多款都想食曬佢
今日食住兩款~黎返個抹茶盛宴先
卷.山政小山園
卷.山政小山園 $42
以上乘工藝做出A級評定之抹茶卷蛋
佢餐牌寫的~抹茶控感到好吸引呢!!
Let's try !!!蛋卷濕潤鬆軟
真係有抹茶味

抹茶cream濃and帶甘
而且夠曬多!like爆
內有一條寒天,不是軟軟的啫喱,帶點咬口,但無味既~
仲有紅豆做陪襯
係粒粒飽滿既紅豆!甜度適中

食完真係好回味
抹茶控心感滿足

下次再來試其他款式~!!
荳子 (將軍澳)
地址:將軍澳唐賢街9號PopCorn商場1樓F95號舖