Hiring
Salary negotiable
4 days ago
一入到去環境真係好靚地庫全層都係佢嘅,裝修好靚,環境闊落,我去食果晚好多客人,果然幾受歡迎。我哋叫咗咖喱軟殼蟹包、泰式明爐鱸魚、蒜蓉包、一支啤酒、同埋青檸梳打。咖喱係有蛋花既泰皇咖喱, 超正超好味😋配上蒜蓉包真係人間美食不過其實個麵包底都索哂汁,變左重覆左,建議可以叫薄餅/ 白飯 一定超好食😋明爐魚好好食, 肉質甜甜地嫩嫩地,魚骨唔係好多,個酸辣汁好開胃,入面既菇同椰菜索哂汁都好好食!仲有泰式炒花甲, 酸酸辣辣好惹味,花甲好鮮甜無沙,個醬汁調得好香濃,配啤酒同飯一流。飲返枝singha啤酒🍻 ($43) 好貼心,有膠cushion可以防涷,飲多幾枝都無問題。唔怪得咁多人黎食啦, 有d水準既。 入面全部姐姐都係泰國人 好有泰國風味👍👍
一入到去環境真係好靚

咖喱係有蛋花既泰皇咖喱, 超正超好味😋
配上蒜蓉包真係人間美食

唔怪得咁多人黎食啦, 有d水準既。
入面全部姐姐都係泰國人 好有泰國風味👍👍