呢間餐廳可以話有驚艷到我🤩個人超級喜歡食pad thai 但要係香港食到好食的pad thai都唔係咁容易😢呢到絕對係我的top 1之選 已經回顧咗好幾次❤️‍🔥雖然位於堅離地城有啲遠 但如果你同我一樣都對pad thai有一份執著 就一定要嚟試下 包你唔會失望😗❣️泰式雞肉炒金邊粉($60)🐣呢到嘅侍應好爽手 落完單即刻送上一碗熱辣辣的蔬菜湯🙌🏻入面十分足料 有娃娃菜、紅蘿蔔、西芹和肉碎~湯的胡椒味比較重 所以西芹只係輕輕略過 唔鍾意西芹的朋友都飲得到🫶🏻Pad thai都上得好快 五至十分鐘就有得食~呢到既pad thai 超 大 份❗️朋友一向大食都話食唔哂🤭佢哋的金邊粉相對濕潤 所以食到後面都唔會覺得乾爭爭☺️醬汁的調味也很讚 酸甜酸甜的 十分開胃😍而且雞肉給很多也很大塊 啱哂喜歡食肉的朋友仔😎值得一提的係入面的炒蛋 蛋有少少焦邊 唔會散哂之餘仲索哂啲汁 十分入味😋而且有大量花生攞係一角 喜歡花生的話可以撈埋一齊 令個pad thai更加香囗同有口感😚嗰底仲放咗兩大片生菜幫手吸油 咁食落就冇咁油膩啦🥰呢個價錢有咁嘅水準同份量一句講哂 平靚正仲要份量大 必試💯
呢間餐廳可以話有驚艷到我🤩
呢到絕對係我的top 1之選 已經回顧咗好幾次❤️‍🔥

泰式雞肉炒金邊粉($60)🐣
呢到嘅侍應好爽手 落完單即刻送上一碗熱辣辣的蔬菜湯🙌🏻
入面十分足料 有娃娃菜、紅蘿蔔、西芹和肉碎~

Pad thai都上得好快 五至十分鐘就有得食~
佢哋的金邊粉相對濕潤 所以食到後面都唔會覺得乾爭爭☺️
醬汁的調味也很讚 酸甜酸甜的 十分開胃😍
而且雞肉給很多也很大塊 啱哂喜歡食肉的朋友仔😎
嗰底仲放咗兩大片生菜幫手吸油 咁食落就冇咁油膩啦🥰

呢個價錢有咁嘅水準同份量
一句講哂 平靚正仲要份量大 必試💯
2023-06-27
$60 (Lunch)
  • 泰式雞肉炒金邊粉